X
0
De-a arhitectura la MARe
\ 25 mai
BannerImage
Banner

Sâmbătă, 25 mai, între 11:00-12:00
MARe, în Primăverii 15,
Copii între 7 și 12 ani

INTRARE LIBERĂ! (Înscrieri în limita numărului de locuri la gift.shop@mare.ro)

Ne mândrim cu muzeul nostru! Cu arhitectura lui. Este ciudată pentru unii, uimitoare pentru alții. Sunt și vizitatori care-l displac. Este firesc. Dar oricum am pune problema, arhitectura clădirii MARe este orice, doar ceva banal sau plictisitor, nu. Fie că o placi sau nu, cu siguranță o remarci.

Așa că am zis că este un moment bun să începem un atelier de arhitectură pentru cei mici. Arhitectura înseamnă forme, volum, textură, context. Înseamnă materiale, calcul, experiment, îndrăzneală și confirmare. Înseamnă vis, nevoi, împlinire. Echilibru, structură, viziune în spațiu.

Arhitectura înseamnă să vezi, să miroși, să atingi. Să auzi. Înseamnă jocuri de lumină sau ale umbrei. La atelierul de sâmbătă, partenerii de la ”De-a arhitectura” vor duce copiii în labirintul unei meserii niciodată despărțită de artă.

Cu ei de mână vor descoperi importanța secretă a unei ferestre, a unui colț, al unei coloane, frumusețea unei cărămizi sau a unei tăblii din lemn. Totul prin joacă, interactiv, ispititor.

Sâmbătă, 25 mai, de la ora 11:00, așteptăm primii viitori arhitecți. Le-am pregătit, deja, o clădire.

1  Tip eveniment