X
0
Biblioteca
\
BannerImage
Banner

Având un număr de cca 500 de titluri (periodice și cataloage), biblioteca muzeului va oferi publicului posibilitatea de a răsfoi unele dintre cele mai prestigioase publicații de artă modernă și contemporană din Europa. Amenajată în mansarda muzeului, Biblioteca va include și terasa de vară, care va permite cititorilor să beneficieze atât de liniștea cartierului, cât și de o perspectivă inedită asupra acestuia.

 

Colecții integrale sau ultimele numere editate și publicate de către muzee, colecții și centre de artă celebre sau mai puțin cunoscute din Londra, Madrid, Bonn, Basel, Budapesta, Varșovia, Istanbul, Bruxelles, Helsinki, Zagreb, Düsseldorf și altele, dar și cataloage care vor prezenta expoziții și artiști expuși în Europa ultimelor decenii, biblioteca oferind, așadar, atât o hartă, cât și o istorie recentă a fenomenului expozițional de pe continent.

 

Creamier. Contemporary Art in CultureMichael Borremans. As sweet as it gets, The Vulgar. Fashion Redefined, Gilbert&George Jack Freaks Pictures, Discrepant Abstraction și multe altele asemenea, sunt doar câteva dintre titlurile care abordează arta, fotografia, design-ul, moda, arhitectura filosofia artei sau istoria.

 

Între periodice pot fi găsite Mousse MagazineFrieze sau Flash Art.

 

5  Tip eveniment